CAPTain Agility

 

 

A CAPTain Analízis Agility egy munkapszichológiailag megalapozott, tudományos vizsgálatokon alapuló teszt, mely jól prognosztizálja, hogy a tesztalany hogyan fog reagálni és viselkedni bizonyos munkahelyi helyzetekben, valamint, hogy a tesztalany személyes szükségletei, igényei és késztetései mennyire összeegyeztethetők a napjainkban egyre fontosabbá és széles körben alkalmazottá váló agilis módszertan követelményeivel.

Mit tartalmaz a CAPTain Agility riport?

 

A riport egy szöveges és egy grafikus eredményből áll, amelyek a CAPTain kompetenciamodelljének 31 változója mentén tárgyilagosan jellemzik a vizsgált személyt az agilitás 7 kulcs témakörének mentén, melyek a

 

  • Motiváció, mások motiválása
  • Hatékonyság, tervezés és rugalmasság
  • Innováció és proaktivitás
  • Projektek követése
  • Interakció másokkal
  • Kommunikáció és
  • Vezetői viselkedés (vezetői verzió) vagy Csoportmunkában való viselkedés (munkatársi verzió)

A teszt értékelése illeszthető nem csak az általános agilitási alapelvekhez, hanem akár a szervezet konkrét munkaköreiben aktuálisan kialakított, az agilis módszertan bevezetéséhez vagy hatékony működéséhez szükséges követelményrendszeréhez is.

 

A CAPTain Analízis Agility méri a kitöltő énképét is önismeretét is, ami fontos támpontot nyújthat a tesztelést követő személyes visszajelző beszélgetéshez valamint nagyban hozzájárulhat a fejlődési potenciál felderítéséhez, ezáltal pedig magához a fejlesztéshez. 

A szöveges eredményriport egy mindenki számára értelmezhető leírás a kitöltő viselkedéséről az agilitási kompetenciák alapján. A szöveges riport tartalmazza az eredményekről szóló grafikont is témakörönként, mely megmutatja, hogy a kitöltő aktuális kompetenciái hogyan viszonyulnak az ideális értékekhez. A szöveges riport emellett külön részletezi a személy legfontosabb erősségeit és fejlesztendő területeit egy-egy témakörön belül és százalékos formában is megállapítja a követelményekhez való illeszkedést.

 A grafikus riport kiegészülhet az önismerettel is, így láthatóvá válik a személy vélekedése saját kompetenciáiról. A grafikus riport továbbá megállapít egy, a teljes teszteredményre vonatkozó illeszkedési mutatót, mely százalékos formában mutatja a kitöltő eredményeinek általános illeszkedését az agilis működésmód követelményeihez.

Szeretnék mintaoldalakat!

Kérjük válasszon:

12 + 1 =