CAPTain Analízis & Szubjektív Kompetenciateszt

A CAPTain Analízis egy a munkaalkalmasságot és potenciált mérő online teszt, amely kizárólag a munka világában fontos kompetenciák (tulajdonságok, attitűdök, viselkedésminták, személyiség) és az önismeret mérésére szolgál, ezért hatékonyan támogatja a kiválasztást, a fejlesztést, coachingot. A teszt csoportok felméréshez (tréningigények meghatározása és szervezetfejlesztés) is használható (ld. szolgáltatások).

 

A CAPTain Analízis megfelel a legmagasabb nemzetközi és hazai szakmai követelményeknek és teljes mértékben tiszteletben tartja a személyiségi jogokat.

Jelentkezz ingyenes bemutatónkra!

MIT AD A TESZT?

 

A CAPTain Analízis eredménye alkalmazkodik a különböző igényekhez, így több verzióban és többféle riporttal érhető el. Alkalmas a jelenlegi munkahelyi kompetenciák felmérésére, de a potenciálok, vezetői potenciál mérésére is használható.

Rendelkezésre áll többek között:

  • vezetők számára (csoportvezető, középvezető, felsővezető, sales manager, projektmanager stb.)
  • értékesítők számára (B2B sales, konzultatív sales, tanácsadás, hunter sales, farmer sales stb.)
  • munkatársak számára (adminisztratív munkák, programozók, pénzügyi elemzők, HR munkatársak, auditor, ügyfélszolgálatos, stb.)
  • pályakezdő diplomások számára.

RIPORTOK

Az eredményeket többféle automatikus riport írja le. Ezek egy része alkalmas arra, hogy a tesztszemély számára visszajelzésként szolgáljon, más részük szakértői riport elsősorban HR szakemberek, tanácsadók számára. A szakértői riportok értelmezését tanácsadóink konzultációval segítik, illetve CAPTain Szakértő képzésen oktatják.

A CAPTain Advanced riportcsomag

szolgál a legrészletesebb információval a CAPTain Analízis és Szubjektív teszteredményekről. A riportcsomag tartalma egy 45 oldalas szöveges összefoglaló riport, mely bárki számára értelmezhetően ismerteti mind a CAPTain Analízis és Szubjektív teszteken elért eredményeket. A csomaghoz további két riport tartozik, mely szakértői értelmezést igényel. A grafikus riport egy oldalon foglalja össze az összes eredményt, vizuálisan jeleníti meg az egyes kompetenciákon az elért értékeket és az önismeretet. A CAPTain profilokkal kiegészítve megjeleníthető a kitöltő illeszkedése a munkaköri elvárásokhoz (százalékos formában is). A csomag harmadik eleme a kombinációs riport, mely a különböző faktorkombinációk alapján veszi sorra a személyben rejlő lehetőségeket és esetleges veszélyeket.

Elérhető riportverziók: vezetői, munkatársi, értékesítői, pályakezdő

Captain Standard


38 kompetencia mentén jellemzi a személy munkahelyi viselkedését 3 riportban – egy 11 oldalas leíró, egy kombinációs és egy táblázatos eredményben. Méri az önismeretet és a munkakörhöz való illeszkedés mértékét is.

CAPTain Advanced


38 kompetencia mentén jellemzi a személy munkahelyi viselkedését és önismeretét egy részletes (45 oldalas) leíró riportban és egy táblázatos összefoglaló eredményben.
Méri a munkakörhöz való illeszkedés mértékét is.

CAPTain Agility


31 kompetencia mentén leírja, hogy a kitöltő mennyire felel meg az agilis működés követelményeinek, mik az erősségei és fejlesztendő területei. Méri az önismeretet is.

CAPTain Customized


Az ügyfél igényeire alakítható riport – a mért kompetenciák és a riportformátum alakítható, az erősségeket és fejlesztendőket is kiemeli. Mérhető az önismeret és a munkakörhöz való illeszkedés is.

CAPTain Interview


Kompetencia alapú interjúkérdéseket tartalmaz a munkakör szempontjából fontos kompetenciák, illetve a kockázatos eredmények kapcsán.

CAPTan Coaching


Az egyéni fejlesztés támogatását célzó kérdéseket tartalmaz azoknál a kompetenciáknál, ahol nem megfelelő az önismeret, illetve ahol alul- vagy túlműködés tapasztalható.

CAPTain Csoportos elemzések


Szervezetfejlesztést, csoportos fejlesztéseket előkészítő és támogató riportok nagyobb csoportok teamek, vezetői szintek vagy az egész szervezet) felméréséhez.