A Captain Hungary Kft. 1999-ben alakult és azóta kizárólagos joggal értékesíti a CAPTain Online Tesztrendszert Magyarországon, és nyújt ügyfeleinek szakmai szolgáltatásokat az emberi erőforrás-gazdálkodás területén.

A tesztrendszer magában foglalja a CAPTain Analízis és Szubjektív kompetenciatesztet, Motivációs kérdőívet, 360 fokos és 180 fokos méréseket és különböző képességteszteket. Eddig több mint száz különböző típusú szervezetnél, több mint százezer mérést végeztek el a CAPTain Online tesztrendszer segítségével. A felhasználók köre igen széles; multinacionális vállalatok személyzeti osztályai, kis és nagy vállalatok vezetői, tréning cégek, személyzeti- és szervezeti tanácsadók.

Cégünk tanácsadói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, melyet a vállalati személyzeti munka és a vezetési tanácsadás különböző területein szereztek. Tanácsadóink rendszeresen dolgoznak együtt más cégek szakembereivel, a tréning, a vezetési- és szervezeti tanácsadás területek legkiválóbb képviselővel Magyarországon és a közép- és kelet-európai térségben is.
Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Tanácsadóink

Treumann Róbert

Ügyvezető

Közgazdászként végeztem, és második diplomát szereztem a BKÁE Vezetőképző intézetének Humán Erőforrás Manager szakán. 1986 és 1993 között Svédországban éltem és tanultam, ezért angolul és svédül is beszélek. Hazatérésemet követően néhány évig az EastEuroCo Kft. személyzeti tanácsadójaként dolgoztam. 1996-ban részt vettem a P&Bert Kft. megalapításában, ahol, mint ügyvezető partner dolgoztam. Figyelmem a tesztek felé irányult. 1997 óta foglalkozom a Captain tesztekkel. 1999-ben alapítottam a Captain Hungary Kft-t, ahol azóta is a cég ügyvezető igazgatója vagyok. A cégvezetés teendői mellett tanácsadóként is aktív vagyok, valamint az ügyfélkapcsolati és a szolgáltatási területekért felelek.

Meszlényi Annamária

Pszichológus tanácsadó, partner

Munka- és szervezetpszichológus és közgazdász végzettségű tanácsadó vagyok. A tanulmányaimat a Corvinus egyetem Emberi erőforrások szakán kezdtem, majd mivel a pszichológiához kapcsolódó tárgyak érdekeltek legjobban, elvégeztem a pszichológia alapszakot és a BME Munka- és szervezetpszichológia mesterképzését is.

A fejlesztő beszélgetések mellett leginkább a szervezeti diagnosztika és a csoportos felmérések elemzése érdekel, mivel legszívesebben az ügyfélre szabott, egyéni megoldások kialakításán dolgozom. Emellett én tartom a Captainhez kapcsolódó képzések nagy részét is.

Pálfi Bernadett

Pszichológus tanácsadó

Pszichológusi alapvégzettségemet munka- és szervezetpszichológus szakirányú mesterképzés egészítette ki a Budapesti Műszaki Egyetemen. Tanácsadóként a Captain tesztértelmezésekben- és az egyéni visszajelzésekben tettem szert szakértelemre.

Munkám fókuszában az egyéni- és a csoportos coaching jellegű fejlesztések állnak, ahol a hangsúlyt minden esetben az egyéni különbségekre helyezem. A folyamatos fejlődés szemlélete többek között a saját karrierutamra is jellemző.  Diplomám után a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület Kognitív szemléletű business- és life coach képzésén végeztem.

Kondacs Renáta

Pszichológus tanácsadó

A pszichológusi alapvégzettségemet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem mesterdiplomát Munka- és szervezetpszichológia szakirányon.

Mivel fontos számomra, hogy a megszerzett pszichológiai ismereteket a gyakorlatban is alkalmazzam, ezért tanácsadóként a CAPTain tesztek értelmezésében, egyéni visszajelzések adásában, csoportos  elemzések készítésében és az ügyfelekkel való kapcsolattartásban veszek részt.

Galuska

Irodai kutyus