CAPTain Coaching

 

 

A CAPTain Analízis egy munkapszichológiailag megalapozott, tudományos vizsgálatokon alapuló teszt, mely jól prognosztizálja, hogy a tesztalany hogyan fog reagálni és viselkedni bizonyos munkahelyi helyzetekben, valamint, hogy a tesztalany személyes szükségletei, igényei és késztetései mennyire összeegyeztethetők a munkakör elvárásaival, illetve a szervezeti kultúrával.

CAPTain Coaching riport kiegészítő riportcsomag, amely hatékonyan támogatja a fejlesztési folyamatot. A riport bárki számára jól használható, akkor is, ha nem ismeri szakértőként a Captain kompetenciarendszerét. Elsősorban a tanácsadók, coachok és HR szakemberek munkáját támogatja, de vezetők számára is segítséget nyújthat és önfejlesztéshez is használható.

Mit tartalmaz a CAPTain Coaching riport?

 

Az eredményfüzet azokról a faktorokról tartalmaz leírást, amiknél a jelölt értékei kiemelkedőnek vagy kockázatosnak minősülnek, illetve eltérnek a pozícióban elvárt ideális értékektől, vagyis, amelyeket mindenképpen érdemes körüljárni a fejlesztési beszélgetés során.

 

A riportcsomag minden megjelenő faktor esetén kompetenciaalapú kérdéseket, végiggondolandó szituációkat tartalmaz, mely segítséget nyújt a teszteredmény coaching során történő további kibontásában. A csomag további előnye, hogy megjeleníti az énkép és a teszteredmény közötti eltéréseket, vagyis az önismereti hiányosságokat, amivel a fejlesztés során hatékonyan lehet dolgozni.

 

A riport fejlődési tervvel zárul, melyben a folyamat során megállapított erősségeket és fejlesztendő területeket foglalhatja össze a felhasználó.

Elérhető riportverziók:

  • vezetői (csoportvezető, középvezető, felsővezető, sales manager, projektmanager stb.)
  • értékesítői (B2B sales, konzultatív sales, tanácsadás, stb.)
  • munkatársi (adminisztratív munka, programozó, pénzügyi elemző, HR munkatárs, auditor, ügyfélszolgálatos, stb.)
  • pályakezdő diplomás
  • bármilyen, az ügyfél által megadott munkaköri elvárásrendszer.

Szeretnék mintaoldalakat!

Kérjük válasszon:

4 + 1 =