CAPTain Customized

 

 

A CAPTain Analízis egy munkapszichológiailag megalapozott, tudományos vizsgálatokon alapuló teszt, mely jól prognosztizálja, hogy a tesztalany hogyan fog reagálni és viselkedni bizonyos munkahelyi helyzetekben, valamint, hogy a tesztalany személyes szükségletei, igényei és késztetései mennyire összeegyeztethetők a munkakör elvárásaival, illetve a szervezeti kultúrával.

Mit tartalmaz a CAPTain Customized riport?

 

A riport teljes egészében az ügyfél igényeire szabható, így tartalmazhat szöveges és grafikus eredményeket is. A CAPTain kompetenciamodelljéből az ügyféllel egyeztetett, a munkakör és a vállalati kultúra vagy a meglévő csapat szempontjából releváns változó mentén jellemzi a vizsgált személyt, így könnyen illeszthető meglévő kompetenciarendszerhez is.

 

Mérhető a kitöltő énképe és önismerete is, ami fontos támpontot nyújthat a tesztelést követő személyes visszajelző beszélgetéshez, valamint nagyban hozzájárulhat a fejlődési potenciál felderítéséhez, ezáltal pedig magához a fejlesztéshez. 

A riport az ügyféllel közösen megállapított ideális kompetenciaszinteknek megfelelően képes kiemelni a személy legfontosabb erősségeit és fejlesztendő területeit egy-egy témakörön belül és százalékos formában is megállapítani a követelményekhez való illeszkedést.

 Így akár megállapítható egy, a teljes teszteredményre vonatkozó illeszkedési mutató, mely százalékos formában mutatja a kitöltő eredményeinek általános illeszkedését a pozíció követelményeihez.

Szeretnék mintaoldalakat!

Kérjük válasszon:

13 + 13 =