CAPTain Interview

 

 

A CAPTain Analízis egy munkapszichológiailag megalapozott, tudományos vizsgálatokon alapuló teszt, mely jól prognosztizálja, hogy a tesztalany hogyan fog reagálni és viselkedni bizonyos munkahelyi helyzetekben, valamint, hogy a tesztalany személyes szükségletei, igényei és késztetései mennyire összeegyeztethetők a munkakör elvárásaival, illetve a szervezeti kultúrával.

CAPTain Interview riport kiegészítő riportcsomag, amely hatékonyan támogatja a kiválasztási interjút. A riport nem csak a HR szakemberek munkáját támogatja, olyan vezetők számára is segítséget nyújt, akik nem tanulták a kompetencia alapú interjúztatást.

Mit tartalmaz a CAPTain Customized riport?

 

Az eredményfüzet azokról a faktorokról tartalmaz leírást, amiknél a jelölt értékei kiemelkedőnek vagy kockázatosnak minősülnek, illetve eltérnek a pozícióban elvárt ideális értékektől, vagyis, amelyekre mindenképpen érdemes rákérdezni az interjú során.

 

A riportcsomag minden ilyen kompetencia esetén kompetenciaalapú interjúkérdéseket tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak a téma további kibontásában. A csomag további előnye, hogy megjeleníti az énkép és a teszteredmény közötti eltéréseket, valamint a riport végén egy interjú összefoglaló táblázatban jeleníti meg az eredményeket, melyet az interjúztató kiegészíthet saját jegyzeteivel.

Elérhető riportverziók:

 

  • vezetői (csoportvezető, középvezető, felsővezető, sales manager, projektmanager stb.)
  • értékesítői (B2B sales, konzultatív sales, tanácsadás, stb.)
  • munkatársi (adminisztratív munka, programozó, pénzügyi elemző, HR munkatárs, auditor, ügyfélszolgálatos, stb.)
  • pályakezdő diplomás
  • bármilyen, az ügyfél által megadott munkaköri elvárásrendszer.

Szeretnék mintaoldalakat!

Kérjük válasszon:

11 + 13 =