Captain Bemutató

Nyílt – díjmentes

A havonként megrendezésre kerülő délelőtti program célja a CAPTain Online Tesztrendszer és alkalmazási lehetőségeinek bemutatása. A demo során a résztvevők megismerkedhetnek a legkorszerűbb kompetencia mérő eszközökkel és módszertanokkal, amelyek használatával hatékonyabbá tehető a személyzeti toborzás és kiválasztás, és amelyek a személyzet- és szervezetfejlesztés egyéb más területein is alkalmazhatók.

A programot ajánljuk mindazoknak a vállalati szakembereknek, vezetőknek és tanácsadóknak, akik szeretnék megismerni tesztjeinket, azok felhasználási lehetőségeit és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat. A résztvevők számára a bemutatót megelőzően lehetőséget biztosítunk a Captain Analízis és Szubjektív tesztek ingyenes kitöltésére is.

Magánszemélyek számára a szolgáltatásaink egyéni tanácsadás keretein belül vehetők igénybe, próbatesztet a bemutató keretében nem tudunk biztosítani.Kérjük, ha magánszemélyként érdeklődik, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az Önnek legmegfelelőbb lehetőségekről!

6 + 2 =

1016 Budapest, Aladár u. 17. I/3.

+ 36 1 787 2020

office(kukac)captain(pont)hu